Urmărește emisiunea live


Radu Tudor a comentat scrisoarea lui Timmermans: Asta îmi dă de înțeles

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a comentat, joi, la Antena 3, scrisoarea lui Frans Timmermans, prin care a avertizat Guvernul și majoritatea parlamentară să nu modifice Legile justiției.

„Faptul că atâția ani de zile, Frans Timmermans sau oricine din Comisia Europeană nu a observat protocoalele ilegale, încălcările de Constituție, abuzurile făcute în lupta anti-corupției și toate derapajele, iar acum insistă foarte tare ca acest Guvern să nu modifice Legile justiției, asta îmi dă de înțeles că nu e deloc imparțial, cum ar trebui să fie. Sunt perfect înțelegător cu ideea că trebuie să existe un dialog funcțional între București și Bruxelles, sunt total de acord că orice modificare semnificativă, din perspectiva legislației, trebuie armonizată cu valorile europene”, a spus Radu Tudor, joi, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire".

Scrisoarea lui Frans Timmermans este adresată preşedintelui Klaus Iohannis, preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi premierului Viorica Dăncilă.

VEZI ȘI: Ion Cristoiu, în platoul Antena 3: „Pentru mine, nici nu există!"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel