Radu Pietreanu, grav bolnav. Și-a vândut casa pentru a-și salva viața

vacanta mare
vacanta mare

Radu Pietreanu, celebrul actor din "Vacanța mare", a făcut sacrificii uriașe pentru a-și salva viața. Actorul a ajuns de nerecunoscut.

Radu Pietreanu, supranumit "Profu' de umor", întrucât a făcut să râdă în hohote mai multe generații, unul dintre roluri a fost în Vacanţa Mare. Actorul a trecut prin momente grele, anul trecut, când a suferit o intervenţie chirurgicală complexă la o clinică din Turcia.

Și-a vândut casa pentru a se putea opera

Mai mult decât atât, pentru a putea ajunge acolo şi a-şi trata problemele de sănătate, "Costel" din Vacanţa Mare a fost nevoit să îşi vândă casa în care a locuit în ultimii 15 ani.

Potrivit unor surse din anturajul lui, Radu Pietreanu ar fi avut nevoie de o sumă consistentă de bani pentru a acoperi cheltuielile medicale la clinica din Turcia unde a fost operat în toamna anului trecut și, de asemenea, și pentru tratamentul ce i-a redat sănătatea, scrie Viva.ro.

Este gata să-și reia activitatea 

Acum, că și-a pus ordine în viață pe toate planurile, artistul este gata să-și reia activitatea artistică pe 2020, un prim spectacol pe anul acesta muzicalo-umoristic cu el în rolul principal urmând să aibă loc pe 1 martie, la Timișoara, citează romaniatv.net.

Vizibil mai slab, dar într-o formă fizică foarte bună, Pietreanu a urcat pe scenă și la sfârșitul anului trecut, la invitația unor buni prieteni, dar la un concert discret, care s-a desfășurat la o pensiune din Baia Mare. Astfel, pe lângă propriile spectacole, artistul pregătește noi scheciuri online și scenarii pentru piese de teatru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel