Radu Mazăre, cununie în 10 iulie. Roxana a depus dosarul

Roxana și Radu Mazăre
Roxana și Radu Mazăre

Este decis! 10 iulie va fi ziua în care Radu Mazăre renunță la viața de burlac, cununându-se civil cu Roxana Mihalache. 

Logodnica lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache, s-a prezentat, vineri, la sediul Primăriei Sectorului 5 pentru a depune dosarul pentru cununia civilă, solicitată a avea loc pe data de 10 iulie.

Roxana Mihalache a precizat că nu există pregătiri speciale, pentru că va fi o căsătorie simplă: ”Am depus documentația, am făcut toată procedura, așteptăm să se oficieze căsătoria. A rămas pe 10. Nu avem ce pregătiri să facem, o să fie o căsătorie simplă și atâta tot. Nu avem meniu, nu avem nimic, o sa fie pur și simplu o căsătorie simplă. Astea sunt condițiile. Va participa familia”, a anunțat Roxana Mihalache, potrivit Mediafax. 

”Eu îmi doresc să fim împreună, atâta tot”

Roxana îl va vizita sâmbătă pe Radu Mazăre, la penitenciar: "Nu îi voi duce (sâmbătă -n.r.) nimic (lui Radu Mazăre -n.r.) pentru că încă nu are dreptul la pachet. Normal o să am o rochie, acum nu o să fie o rochie specială. Cum am mai spus, nu este importantă rochia, inelul, meniul, va fi o casătorie simplă. Suntem niște oameni normali, ca toți oamenii care fac o căsătorie , atâta tot. Chiar dacă e Radu Mazăre, e o persoană normală, ca toți ceilalți. Eu îmi doresc să fim împreună, atâta tot", a completat Roxana Mihalache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel