Radu Herjeu, sfat pentru Iohannis: Ai rugat pe cineva să noteze?

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu, membru al CNA, i-a dat un sfat președintelui Iohannis după scandalul iscat de declarațiile istoricului Marius Oprea, care a susținut că partidul PLUS, condus de Cioloș, a fost fondat cu sprijinul unui fost securist. 

"Domnu' Iohannis, ai rugat pe cineva să noteze ce propagandiști au sărit imediat în sprijinul lui Cioloș, la povestea cu fondatorul-fiu-de-securist? Ca să știi pe cine să nu te bazezi în campanie? Și să înțelegi mai bien cam ce servicii pe cine plac mai mult? Să nu te trezești, doamne ferește, în plus la următoarele alegeri!",  a scris Herjeu. 

O veche cunoștință

Istoricul Marius Oprea a dezvăluit că persoana care este în spatele formațiunii politice a lui Dacian Cioloș se află fostul maior de la Direcția de cercetări penale, Alexandru Iordache, cel care l-a și anchetat. "Nu aveam de unde să știu atunci nu numai cîtă dreptate aveam, dar și că pentru mine "eminența cenușie" din spatele partidului condus de Dacian Cioloș este de fapt o mai veche cunoștință: anchetatorul meu de la Securitate, fostul maior de la Direcția de cercetări penale, Alexandru Iordache. Probabil acesta a ținut ca Dacian Cioloș să nu divulge numele fondatorilor partidului", scrie Marius Oprea.

VEZI ȘI:

Suspendare Realitatea TV. Herjeu, despre legătura dintre PNL-Dide-Iohannis

Creața, după eliminarea Chefi la cuțite: Nu vă e rușine?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel