Radu Herjeu, propunere ŞOC după scandalul cu ministrul Sănătăţii

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu a avut o propunere şoc după scandalul în care este implicat ministrul Sănătăţii, Victor Costache. Acesta a spus unde ar trebui să lucreze toţi miniştrii în timpul liber. 

"Eu propun ca în România Nor-maaa-lă, prin Constituție, începând de mâine, ministrul educației să fie, obligatoriu, și profesor angajat la un liceu sau universitate privată, cel al apărării, consultant plătit la o firmă care face/vinde rachetuțe sau elicoptere, ministrul de interne, acționar pincipal la o firmă de bodyguarzi și la una care fabrică tunuri cu apă, cel al sportului, patron la o echipă de fotbal de divizia A, ministrul justiției să fie avocat activ la o mare casă de avocatură care dă în judecată statul, cel al transporturilor să dețină o companie privată de transport feroviar, ministrul dezvoltării, o antrepriză de construcții, iar cel al fondurilor europene, o firmă de consultanță pentru cum să accesezi fonduri europene.

Sau, știți ceva? Nu s-ar putea privatiza urgent tot Guvernul? Să devină un S.R.L. sau S.A., la care să aibă acțiuni toate companiile dornice să investească în viitorul țării! Și să facă megaprofit, desigur! Să fim naibii liberali prin noi înșine până la capăt!", a scris Herjeu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel