Radu Herjeu, despre oamenii 'noi' din politică: Cine îndrăznea să se uite sub ambalaj era crucificat...

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu a scris un mesaj despre oamenii 'noi' din politică.

'În ultimii 3 ani, ne-a propovăduit propaganda că au apărut oamenii noi, care sunt toți buni, spre deosebire de oamenii vechi, care sunt toți răi, de aceea trebuie înlocuiți rapid și total unii cu alții. Cine îndrăznea să se uite sub ambalaj era crucificat în piața publică a internetului și înjurat, cu elitism, desigur, până îi intra în cap că toți oamenii noi sunt buni, dar atât de buni, că nici nu mai trebuie să demonstreze c-ar fi buni.

E, acum, lucrurile se cam complică, ceea ce e de natură să deruteze talibanii. Se pare că, de fapt, oamenii noi nu sunt chiar toți buni. Unii sunt mai răi, așa. Confuzia crește, pentru că, în funcție de sursa informării, unii sunt ba buni, ba răi. Eu aștept cu nerăbdare momentul în care vom afla că dintre oamenii răi, unii sunt răi pe bază de copilărie grea, alții, pe motiv de prostie, unii, de ce nu, pentru că asta le e misiunea. Să fie răi, adicătelea. Alții-s răi pentru că i-au corupt oamenii vechi sau, pur și simplu, s-au rătăcit.

Și, desigur, oamenii buni, adică ăia care nu sunt răi, sunt buni c-așa i-a făcut Dzeu, buni pentru că le e frică să fie răi, buni pentru că au avut consultanți pricepuți sau buni doar pentru că încă n-au fost deconspirați a fi răi.


Și lupta nu se va mai duce între oamenii vechi și cei noi, ci între cei noi-buni și cei noi-răi. Sau noi-buni-răi și noi-răi-buni.' a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel