Radu Cristescu, martorul unor scene HALUCINANTE. Întrebare către Marcel Vela: Ce părere aveţi, domnule ministru?

Radu Cristescu
Radu Cristescu

Radu Cristescu a relatat un episod halucinant petrecut în rândul diplomaților.

'(...) Am asistat în noaptea de vineri spre sâmbătă la niște scene absolut halucinante, în București-Voluntari. Acum ceva timp dl comandor Călin Avram face o pasiune nebună pentru o domnișoară proaspăt absolventă de facultate, plecată la New York pentru un master în business. Întâmplarea face să fiu prieten bun cu mama domnișoarei. Domnisoara se întoarce zilele trecute din New York, unde la plecare diplomatul îi jură credință veșnică, îi propune să o ia de nevastă, că o ajută cu un job bun la New York, dacă se căsătorește cu el, asta în ciuda faptului că domnișoara îi tot explică că are o relație și un logodnic în București și că acel bărbat înseamnă mult pentru ea. (...)

A început nebunia, pe nr domnișoarei suna poliția, dementul din New York suna și el să-i spună să depună plângere împotriva iubitului, spunându-i că un domn Subofițer Crețu se ocupa de ancheta. Echipaje de politie căutau să identifice blocul, femei de serviciu trezite din somn, administratori de bloc căutați să li se ceară informații legate de chiriași din apartamente, o nebunie, ce mai. Însuși șeful poliției Voluntari este trezit din somn și pus să salveze iubita imaginară a unui psihopat probabil sub influența “ceaiului peruan” în uniformă armatei Române.

Povestea e lungă, dar într-un final, domnișoara ajunge acasă, politie multă în fața blocului, inclusiv șeful poliției, jandarmi. Polițiștii explică că au fost alarmați de la un nivel foarte mare că ar fi fost răpită și sechestrată. Oarecum jenați consemnează declarația în care domnișoara spune că a fost în oraș cu iubitul și nu înțelege acțiunile disperate ale dl Avram, înalt funcționar ONU.
Totul e bine când se termină cu bine, dar... cine plătește toate aceste desfășurare de forțe, dl Avram? (...)

Dl ministru al Apărării, Nicolae Ciucă și dl general maior Marian Hapau, șef al Direcției generale de informații al Apărării, nu e de ajuns ca ne facem de cacao prin țară, trebuie să exportam penibilii ăștia și în afara țării, mai ales la misiunea permanentă a României la ONU?' a scris Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel