Radu Cristescu îi răspunde lui Traian Băsescu: E dureros ce urmează să-ți spun

Radu Cristescu îi răspunde lui Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte al României a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur la adresa sa. 

Radu Cristescu îi dă o replică lui Traian Băsescu, prin intermediul Facebook, după ce fostul preşedinte al României l-a atacat dur, dedicându-i un mesaj cu titlul "Licheaua în politică sau vorba lui Iohannis: ghinion!"

"Dragă Traian,

Știu că în ochii tăi sunt doar o lichea. Îți respect punctul de vedere. În definitiv, te crezi un vătaf pe plantație. Căpitan de navă nu ai cum să mai fii că, de! Ai vândut flota.

Lasă asta. E dureros ce urmează să îți spun, dar nu îți mai aparțin. Nici nu am fost vreodată al tău, ci al PMP-ului. Tu, însă, te porți cu oamenii din partid de parcă ți-ar aparține.

Fiecare zi fără tine mă face să mă simt din ce în ce mai bine. Sunt un om liber, Petrov! Eu nu am nevoie să alerg cu cardu’ precum leopardu’ – știi melodia băieților de la Taxi – și să îmi plătesc postările. Pe mine chiar mă citește lumea cu drag, nu contra cost", scrie Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

"Că mi-ai luat locul la Senat, știi cum e: soarta te găsește oriunde… Eu sunt liniștit, nu mă zbat ca peștele pe uscat să iau ceva prin fraudă. Tu mă bați cu experiența la capitolul acesta, adu-ți aminte cum ai ajuns președinte și senator… prin fraudă și fals…

Eu am sufletul și conștiința împăcată că am făcut un bine mare în viața asta, măi Traiane: ți-am ținut spatele ție și apropiatei tale Elena când toți te dădeau la o parte… (...) Ai dreptate, Traiane: ”Asta-i viața!” 

Aș vrea să îți spun că putem ciocni un pahar, dar, la trecutul tău de turnător, prefer să beau direct din sticlă…", a mai scris Radu Cristescu.

Iată, integral, mesajul transmis de către Radu Cristescu:

Ce a scris Traian Băsescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel