Radu Cristescu, atac la Andrei Caramitru: Tu, Barna și tac'tu faceți parte din secta hoților

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Politicianul Radu Cristescu a lansat un atac dur la adresa lui Andrei și Ion Caramitru, dar și lui Dan Barna. Caramitru jr. este considerat un ”mic hoțișor, băiatul hoțoiului ăl bătrân”, scrie Cristescu. 

Politicianul PSD îl acuză pe directorul Teatrului Național că ar fi furat bani din renovarea sălilor și face aluzie la firma prin care sunt vândute biletele la spectacolele TNB. Pagina de Facebook a lui Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, a rămas principala platformă de lansare a unor mesaje agresive la adresa PSD și a susținătorilor acestuia. Atât Caramitru jr. cât și Ion Caramitru au dezmințit acuzațiile vehiculate în presă privind managementul TNB și au amenințat cu procese pe cei care lansează astfel de atacuri.

”Măi hoțișorule, tocmai tu vorbești de hoție?”

”In România hoțul strigă hoții! Hoțișorul ăl mic de Caramitru Jr, băiatul hoțoiului ăl bătrân de Caramitru, pierzându-și pliculețul cu medicamentația praf urlă din palatul de 3 milioane jumate de euro, cumpărat cu “bani cinstiți”, că PSD-ul e o sectă.
Păi, măi hoțișorule, secta asta a mărit pensiile și salariile oamenilor de care vorbești tu.
Tocmai tu vorbești de hoție când tac’tu e cel mai bun exemplu! A renovat Teatrul Național în mai mulți ani și cu mai mulți bani decât a fost renovat Teatro alla Scala din Milano. Dovezile furtului există, dar trebuie sa aștepți următorul număr din Rise Project.
Ca să nu mai vorbim de faptul de cum vinzi tu cu tac’tu biletele la spectacole. Singura secta de care ar trebui sa vorbești este cea din care faci parte tu,Barna si tact'tu. Adica ,cea a hoților ! Nu mai faceți copii la băutură!”, a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel