Radu Buzăianu, teoria conspirației după ce Alexandru Cumpănașu și-a anunțat candidatura. Răzvan Zamfir: Mă uit cu scârbă și îngrijorare

Alexandru Cumpănașu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. Unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta dispărută în Caracal, a spus că va candida dacă va obține semnăturile pentru a se înscrie în cursa electorală. 

Radu Buzăianu susține, la B1 TV, că anunțul lui Alexandru Cumpănașu vine să alimenteze teoria conspirației, în contextul în care s-a vorbit în spațiul public despre retragerea premierului din cursa electorală, zvon infirmat însă de Viorica Dăncilă. 

”Ce rost are să faci lucrul acesta când n-ai nicio șansă?”

"Eu, care am urmărit acest subiect și probabil că mulți dintre dvs. au făcut lucrul acesta, găsim, totuși, multă lipsă de sens în acest subiect. Au căutat oamenii și eu, și dvs. și noi toți, am căutat cu toții, în cazul Caracal, un pic de rigoare, un pic de logică, un pic de relevanță. Bă, ce se întâmplă acolo, care e situația. Nu cumva această declarație a lui Cumpănașu alimentează teoria conspirației conform căreia toată povestea asta e construită doar ca să aibă această concluzie la final? Eu vă întreb! Adică am urmărit și eu subiectul, ne-am zbătut, am stat de-o parte și de alta a domnului Cumpănașu, l-am luat în direct, am vorbit cu dânsul, am empatizat cu situația aceasta și empatizăm în continuare, dar această declarație pe care o face Alexandru Cumpănașu alimentează teoria conspirației, ce rost are să faci lucrul acesta când n-ai nicio șansă?" a întrebat Radu Buzăianu, la B1 TV. 

”Eu vă spun că totul a fost un circ”

Alexandru Cumpănașu nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliștilor de la B1 TV, cărora le-a respins apelul. 

”Dacă va candida, eu vă spun că totul a fost un circ. Dacă nu va candida și a fost o neînțelegere, poate a fost o seară mai grea, poate a fost o zi plină de tensiune, sigur lucrurile se vor repoziționa. Mă uit așa, cu scârbă și îngrijorare, ca să-l parafrasez pe Klaus Iohannis” a completat Răzvan Zamfir.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel