Radu Banciu îl desființează pe Marian Vanghelie. "Asta-i pentru proști"

Radu Banciu a vorbit, în emisiunea "Lumea lui Banciu" de miercuri, de la B1 TV, despre cererea lui Marian Vanghelie în fața instanței și anume de limitare a controlului judiciar pentru că are oferte de muncă de la multinaționale care-l doresc. 

"Marian Vanghelie, cu un tupeu fantastic, le-a cerut judecătorilor limitarea controlului judiciar pentru că primit oferte de muncă de la mutinaționale. Dacă nu, cere să fie lăsat să meargă la Primăria Sectorului 5 pentru a-și exercita funcția de primar. El nu are nevoie de un loc de muncă, ci are nevoie de bani. Ce să înțelegem, că a rămas nea Marian în sapă de lemn? Păi, nea Mariane nu ai apucat să furi destul?", a comentat Banciu, potrivit b1.ro

Jurnalistul a continuat: "E greu de crezut că un politician cum a fost Marian Vanghelie, la nivelul ăsta, nu a agonisit pentru mai multe generații. A agonisit, dar el nu vrea să trăiască doar din ce a furat. (...) Ceea ce omite el e că nu e o meserie să fii primar. (...) Ca primar ești plasat acolo vremelnic, istoria vremelniciei este primăria, stai acolo o perioadă, dacă ai ceva spirit gospodăresc, stai acolo o perioadă. Dacă nu, vine altul".

[citeste si]

"Vanghelie a abordat mai multe subiecte în fața judecătorilor, apoi a spus că sunt mai multe partide politice care l-ar dori. Nu mă îndoiesc, pentru că politica se face în continuare în România cu oameni de teapa lui Marian Vanghelie. Nu e absolut nicio rușine să fii partid politic astăzi și să ți-l dorești pe Marian Vanghelie. Asta-i pentru proști, schimbarea politicii în România", a mai spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel