Radu Banciu, după rezultatul moțiunii de cenzură: La el mă duc cu gândul

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a susținut, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, care a fost adoptată de Parlament, reprezintă despărțirea de „momentul Dragnea”.

„Bine v-am găsit, dragi prieteni, într-un moment de confraterie populară. E un moment de aducere aminte, în același timp, pentru că mie, de exemplu, parcă mi-ar plăcea, în seara asta, să mă bucur încă o dată pentru plecarea de la Palatul Victoria a lui Victor Ponta, (...) care a plecat atunci din spatele microfoanelor, după Colectiv, și am crezut că îl înghite neantul istoriei. Astăzi (n.r. joi, când s-a votat moțiunea) parcă la el mă duc cu gândul”, a spus Radu Banciu, joi seară, la B1 TV.

„Până una alta, într-adevăr, este de consemnat, astăzi, ceea ce istoria nu se va îngrămădi să o facă, nu este nimic istoric, poate doar că ne despărțim de momentul Dragnea”, a afirmat Radu Banciu.

Președintele Klaus Iohannis are, vineri, consultări cu partidele parlamentare, în vedere formării unui nou Guvern, după ce Parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel