Radu Banciu, despre Iohannis: Aţi înţeles exact unde vrem să batem

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediţia de luni a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru că a reacţionat privind OUG 7, dar şi nu privind decizia UDMR de a adopta steagul Ungariei drept steag propriu.

„Fără nicio consultare, draga Administraţie Prezidenţială a proclamat, la sfârşitul săptămânii trecute, cu ignorarea completă a aşa-zişilor parteneri de dialog, şi UDMR când şi-a pus imnul naţional al Ungariei drept imn UDMR, iar steagul naţional maghiar drept steag UDMR. Aţi înţeles exact unde vrem să batem: cu câtă promptitudine şeful statului înfierează aceste ordonanţe de urgenţă chipurile împotriva justiţiei şi împotriva ţării.

Ştiţi de ce? Nu pentru că domnul preşedinte ar fi înnebunit după o justiţie independentă, ci pentru că PSD este adversarul său politic. Este cel cu care se va duela la finalul acestui an pentru încă cinci ani de confort”, a spus Radu Banciu la B1 TV.

„Numai că UDMR nu este adversarul politic al domnului Iohannis, ba dimpotrivă, dacă ştii cum să te pui cu el, ar putea să îţi devină chiar partener. Deci ce speram ieri seară (n.r. duminică), să avem o clarificare din înalta societate românească, n-a mai venit", a comentat Radu Banciu.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, pe lista PNL? Banciu, mesaj EXPLOZIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel