Radu Banciu, despre Giovani Becali. E un troglodit, dar măcar are demnitate

Radu Banciu a afirmat, marți seară, că Ioan Becali este un mafiot care are demnitate. În opinia jurnalistului, Giovani Becali nu va plânge niciodată ca George Copos sau ca Dinu Patriciu.

”Giovani Becali are demnitate. Este un mafiot care își asumă acest statut. Am spus-o și când a intrat la pușcărie. Niciodată nu am susținut altceva despre Giovani Becali: că este un mercenar, că e un troglodit, că este ultimul bișnițar, că e un infractor. Dar el are acea demnitate a escrocului patentat”, a spus Banciu.

”Giovani Becali nu va plânge niciodată ca Geoge Copos sau ca Dinu Patriciu în pușcărie, a spus-o de la început. El când a intrat, primul cuvânt pe care l-a spus: mai bine putrezesc. Deci e demnitatea prostului, sunt de acord. Dar măcar are acestă demnitate”, a completat realizatorul.

”El ține foarte mult la ideea că el este Giovani Becali. E mitocanul ăla căruia i s-a urcat la cap că el e cineva dar măcar respect această chestiune ceea ce este foarte greu de întâlnit în România”, a mai spus Radu Banciu.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel