Radu Banciu, despre Alina Gorghiu: I-am făcut o propunere. Să afle și conducerea postului

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a dezvăluit ce propunere i-a făcut Alinei Gorghiu (PNL).

„Doamna Gorghiu, într-adevăr, excepțională în această seară (n.r. marți seară). (...) I-am făcut o propunere cvasi-oficială. Anunț pentru a afla și conducerea postului, poate – cine știe – dau niște idei. I-am făcut o propunere doamnei Gorghiu pentru a nu ne lua alții înainte. Se pare că am avut dreptate, pentru că nu îi mai propusese nimeni să devină moderatoare de televiziune după ce se termină cu această țopăială, cum ar spune șeful statului, cu europarlamentarele. Unde nu este oricum decât un simplu jucător. Să vină la noi să preia o emisiune. Nu poate să vină la ora 23.00. Ea e diplomată, știe să vorbească. Mi-a zis: nu pot să vin peste dumneavoastră, domnule Banciu. Ar avea oricând loc aici. Ideea e că nu este un spațiu care să îi convină. Este și o oră târzie, poate mulți se culcă până la ora 23.00. Trebuie să îi oferim un spațiu mai interesant, undeva în prim-time evident. Să reușesc și eu să vin după un scor mai interesant pe post. Nu părea să fie foarte surprinsă de această propunere, dar nici nu i se mai făcuse până acum", a spus Radu Banciu, la B1 TV.

„În politică ești, până la urmă, un angajat. În momentul în care treci într-o televiziune, știi să te pliezi în funcție de cerințele momentului. Nu ar fi o problemă că a făcut parte din PNL", a adăugat acesta.

Banciu: Are o clasă în plus

De asemenea, Radu Banciu a precizat: „I-am spus că a făcut politică destul, lăsați-o mai ușor. (...) Îi facem această propunere dacă se va uita. Mâine dimineață (n.r. astăzi) dacă se uită în reluare sau dacă îi trimite cineva un SMS să știe că i-am făcut propunerea și în direct. Mi se pare impecabilă pentru a face televiziune. Să ne ierte colegele noastre, pentru care avem tot respectul din lume, dar are o clasă în plus Alina Gorghiu. Ar veni pe scena moderatorilor TV cu un suflu nou."

VEZI ȘI: Radu Banciu, taxat după ce a zis la B1 TV: Atât vreau să-i transmit



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel