Radu Banciu: Care respect, doamna Dăncilă? Noi nu respectăm pe nimeni

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit despre ”respect”, după ce Viorica Dăncilă a vorbit despre acest lucru, la Constanța. 

”Doamna Dăncilă a vorbit în acest weekend, în Constanța, unde a fost serios huiduită, despre respect. Nu există niciun respect între politicieni și supraviețuitorii din noi. Noi suntem un popor de supraviețuitori, noi nu respectăm pe nimeni. În România, oamenii nu-și respectă familiile, nu respectă absolut nimic, nu se respectă nici pe ei, nu există această noțiune.” a spus Radu Banciu, la B1 TV. 

”Cuvântul respect nu înseamnă nimic. Nu vorbesc de scena publică, ci de realitate. Nu există respect față de nimic, că altfel n-ai scuipa pe stradă, nu ai arunca țigara pe stradă. Strada e plină de flegme, nu există respect pentru nimic. În fața fiecărui bloc din România - poate ar fi trebuit să vorbească doamna Dăncilă un pic și despre asta - este un morman de gunoaie, în fața lui. Dacă se duce cineva și face muncă voluntară, peste două zile e la fel. Nu există respect față de nimic. Termenul ăsta nu are niciun sens folosit pe scară largă” a continuat Radu Banciu. 

”Care respect?”

Jurnalistul de la B1 TV a mai afirmat că ”Care respect, doamna Dăncilă? Că nu s-a făcut nimic pentru oameni atâta timp? Că oamenii se duc și votează de 30 de ani fără să se întâmple nimic? Ce respect? Nimeni nu face nimic, știm foarte bine. Nu există un respect față de nimic, suntem un popor de supraviețuitori”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel