Radu Banciu: A demisionat în direct. E un scandal imens

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, la B1 TV, modul în care ministrul francez al tranziţiei ecologice, Nicolas Hulot, a ales să-și anunțe demisia din Guvern.

„Iau decizia de a părăsi guvernul”, a declarat Hulot la postul de radio France inter, după ce a mărturisit că se simţea „complet singur” în Guvern în ceea ce priveşte responsabilitatea problemelor de mediu. „Voi lua decizia cea mai dificilă din viaţa mea, nu vreau să mă mai mint, nu vreau să mai dau iluzia că prezenţa mea în Guvern înseamnă că suntem la înălţimea acestor mize”, a explicat acesta.

Ce a zis Banciu

„Este cred că primul ministru care demisionează în direct la un post de radio într-o emisiune matinală. Vă spuneam de importanța posturilor de radio în țările civilizate. E un subiect sensibil pentru noi. Sunt dezamăgit total de ce înseamnă radio în România, unde la 30 de ani de la revoluție nu avem un post de radio nici măcar la 5/10, să atribuim o notă pe o scară fictivă", a spus Radu Banciu.

„Există zvonuri care spun că nici măcar nu și-ar fi anunțat colegii și superiorii. Pur și simplu, a demisionat”, a mai zis Banciu, adăugând: „E un scandal imens în Franța, o vâltoare colosală în urma acestei decizii".

Vezi și: Radu Banciu a revenit la B1 TV: Am ajuns un nimeni. Am venit aici ca un străin


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel