Rădoi - Gigi Becali, război total: Vă spun de ce am plecat de la Steaua

Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali și unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a Stelei, l-a atacat dur pe Becali. Rădoi critică implicare lui Becali la echipă și dezvăluie și motivul pentru care și-a dat demisia de la Steaua.

"Eu nu am plecat numai din cauza rezultatelor pe care le-am avut. Am simţit că se implică la echipă, a venit în cantonament şi a încercat să intervină peste mine, iar asta m-a determinat să plec de la Steaua. Scandalurile văd că pornesc din interiorul clubului în ultima perioadă, ceea ce este foarte grav şi trist pentru un club ca Steaua

Eu cred că Dică nu va mai tolera mult astfel de episoade. Dacă autoritatea lui va avea de suferit în faţa fotbaliştilor, atunci nu cred că el va mai sta. Îl cunosc foarte bine şi nu va accepta aşa ceva prea mult timp.

Noi am avut intervenții despre întâmplările din club. Dar nu putem ieși în fiecare zi să spunem că ce face Gigi Becali nu e bine. Dacă Becali va continua cu astfel de declarații, Dică nu va mai avea nicio putere în vestiar. Să mă ierte Dică, dar nu face altceva decât să confirme ce apare în presă.

Dică nu e depășit de situație acum, ține totul sub control. Declarațiile patronului însă depășesc orice limită. El nu face altceva decât să-și diminueze afacerea în loc să aibă profit. Dacă Becali va continua așa, probabil echipa va merge din ce în ce mai rău și își va pierde și suporterii pe care-i mai are", a declarat Rădoi la Telekom Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel