RADET, vot decisiv. Gabriel Mutu: Ne-am atins scopul

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu

A fost un vot important astăzi în Consiliul General al Municipiului București. 

Consilierii generali au votat înființarea societăților pe acțiuni Compania Municipală Termoenergetica București S.A. și Compania Municipală Energetica Servicii București S.A. Aceste companii vor asigura funcționarea și modernizarea sistemului de distribuție a agentului termic din București.

În continuare, ”consilierii generali ai PSD se vor asigura că cele două companii vor funcționa la parametri normali și că bucureștenii nu vor avea de suferit, adică vor avea în continuare apă caldă și căldură în apartamente. Totodată, trebuie menționat și faptul că angajații RADET, aproximativ 3.000 de oameni, nu vor fi afectați de pe urma acestei treceri de la o companie la alta. De asemenea, o altă prioritate a PSD București este aceea ca valoarea facturilor la întreținere să nu crească” anunță PSD București.

"Ne-am atins scopul. Aceasta era singura noastră grijă ca bucureștenii să nu aibă de suferit. Odată înființate aceste două societăți furnizarea agentului termic este asigurată. De asemenea salut și rezolvarea problemei angajaților care își vor păstra locurile de muncă", a declarat președintele interimar al PSD București, Gabriel Mutu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel