RĂBUFNIRE înainte de protestul după demiterea lui Vînătoru: De ce nu particip. AȚI MINȚIT! Jos labele de pe Banca de Gene!

Costel Vânătoru FOTO AGERPRES
Costel Vânătoru FOTO AGERPRES

Duminică, la ora 11.00, are loc un protest după demiterea cercetătorului Costel Vînătoru de la Banca de Resurse Genetice Vegetale - pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale. Mișcarea de stradă este organizată de primarul Buzăului, Constantin Toma.

Sebastian Adrian Silvestru, unul dintre cei mai vocali buzoieni, a spus de ce nu participă la protest. El i-a criticat pe liderii politici care acum se gudură pe lângă cercetătorul Costel Vînătoru pentru capital de imagine. Sebastian Adrian Silvestru s-a referit la mai mulți politicieni, indiferent de partid.


”De ce nu mă voi alătura anunțatului miting organizat de PSD Buzău sau protestelor organizate de infractori din/asimilați altor partide politice?


1. Valoarea, meritele și știința domnului Vînătoru NU sunt monedă de schimb sau garanții pentru mizeriile clasei politice;


2. Cezar Preda, Marcel Ciolacu, Constantin Boșcodeală, Constantin Toma, Cristian Ghinea, Dan Barna. Toți acești politicieni au trecut pragul biroului cercetătorului Vînătoru din cadrul Stațiunii de Cercetare - Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău doar pentru interese proprii, doar pentru consolidarea propriei imagini în campaniile electorale sau la nevoie;


3. Niciunul dintre cei enumerați mai sus nu au contribuit la dezvoltarea sau la sprijinirea SCDL în momentele de maximă importanță! Toți au trecut pe acolo și doar au luat! Niciunul nu a adus nimic Stațiunii și cercetătorilor de acolo!


4. Toți cei enumerați mai sus au întors capul atunci când Stațiunii i se amputa, puțin câte puțin din trup, adică din terenurile care altă dată erau acoperite cu sere și unde erau produse cele mai bune legume, în cea mai veche stațiune de cercetare în legumicultură din România!


5. Niciun partid politic din România în ultimii 30 de ani nu a luat de guler Academia de Științe Agronomice și Silvice - ASAS, patroana SCDL Buzău, atunci când a vândut terenurile care aparțineau de drept Stațiunii;


6. Nimeni, dar nimeni din județul Buzău nu i-au luat la întrebări pe directorii SCDL, inclusiv pe actualul, atunci când conduceau spre prăpastie instituția. Fostul director al SCDL, Nicolae Trandafir și Boșcodeală Constantin (primar PSD) tocmai au scăpat de cuvenitele condamnări din dosarul "Orizont"!


Toma, unde erai când se întâmplau toate nenorocirile de mai sus? Erai cumva senator?

(w670) PSD


7. V-ați folosit de imaginea domnului Vînătoru în cele mai obsescene moduri posibile! Poza de mai sus este făcută cu o zi înainte de celebra moțiune de cenzură în Parlament din care a rezultat sfârșitul unei urâte realități pe care am trăit-o cu toții timp de trei ani de zile, guvernările obscene PSD!

(...)


8. În căutare de imagine și ciolan, lepădăturile urbei Buzăului au mirosit ocazia perfectă pentru a ieși la rampă! Infractori, mincinoși și analfabeți (și) funcțional, pupători de PSD și alte otrepe, lingăi cu o importantă carieră în spate, au început să să trimită mesaje de "mobilizare" pentru acest miting/protest. Unul dintre aceștia, un prost cu acte-n regulă, o slugă PSD, îmi spunea ieri că nu pot intra la domnul Vînatoru că este ocupat. Asta în condițiile în care aveam stabilită o întâlnire cu cercetătorul! M-am uitat în jur și am văzut tot PSD-ul grămadă acolo, iar slugă asta îmi spunea că nu pot intra să vorbesc cu domnul Vînătoru;


9. Domnule Romanescu, lider PNL Buzău, ieri la conferința de presă ați mințit când v-am întrebat dacă aveați cunoștință de înlăturarea domnului Vînătoru de la Bancă. Ați spus că nu, dar știați despre ce urma să se întâmple încă din după-amiaza zilei demiterii! Ați fost informat pe grupul de WhatsApp al deputaților PNL! Nu ați avut nicio reacție pe grup, fapt ce confirmă că sunteți parte a acestei afaceri!


10. Șobolanilor, compromiteți imaginea și cariera unui om de știință doar pentru interesele voastre personale, indiferent că sunteți deputați, senatori, "papagali noi" sau simpli băgători de seamă!


Jos labele de pe Banca de Gene! Jos labele de pe Costel Vînătoru!”, a scris Sebastian Adrian Silvestru pe Fccebook, acolo unde găsiți mesajul integral.

Costel Vînătoru lucrează de peste trei decenii în horticultură

Costel Vînătoru a obţinut titlul de doctor al Facultăţii de Horticultură din cadrul USAMV Bucureşti şi este cercetător ştiinţific principal gradul II. Proiectul său urma să fie banca de aur a României. Urma să fie mai bună decât banca de aur a ţării. Asta... desigur... până când a venit PNL la putere și a decis să pună cruce unui proiect extraordinar pentru România.

Costel Vânătoru este, printre altele, "părintele" a 22 de soiuri noi de legume obținute prin cercetare: 15 soiuri clasice omologate și brevetate, 3 hibrizi şi alte soiuri pentru care se așteaptă răspuns de la Oficiul de Stat pentru Invenții şi Mărci în vederea brevetării. Este un nume notoriu atât printre cercetătorii în horticultură, cât şi în lumea bisericii. Preafericitul Părinte Patriarh Daniel i-a decernat cercetătorului Costel Vânătoru Ordinul „Sanctus Stephanus Magnus", cea mai înaltă distincție pentru clerici. Preotul cercetător buzoian a fost recompensat pentru activitatea depusă în ultimii ani pentru prezervarea patrimoniului național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel