R. Kelly arestat în Chicago pentru noi acuzaţii de abuz sexual

Starul R&B R. Kelly a fost arestat joi pentru noi acuzaţii de abuz sexual, a anunţat NBC News, citând surse din cadrul poliţiei federale, relatează vineri Reuters şi dpa.

R. Kelly, în vârstă de 52 de ani, a fost arestat de ofiţeri ai poliţiei din New York şi de anchetatori ai Ministerului Securităţii Interne, şi urma să fie adus la New York pentru a compărea în faţa unei instanţe din Brooklyn. 

Anchetatori ai poliţiei din New York s-au întâlnit în ianuarie cu Faith Rodgers, una dintre principalele reclamante ale lui R. Kelly. Avocata lui Rodgers, Gloria Allred, a declarat atunci că Rodgers "şi-a făcut datoria de a furniza informaţii".

Rodgers l-a dat în judecată pe R. Kelly în 2018 în Manhattan susţinând că a forţat-o să facă sex într-un hotel din New York în 2017 şi a infectat-o în mod conştient cu herpes genital.

Ea a spus că R. Kelly a manipulat-o într-o relaţie de un an, timp în care a închis-o în camere şi vehicule drept "pedeapsă" pentru că nu a reuşit să-l mulţumească. 

"Am avut încredere în el şi mi-a trădat încrederea", a declarat Rodgers pentru jurnalişti în ianuarie. 

În luna februarie R. Kelly a fost acuzat de abuzuri sexuale săvârşite împotriva a patru tinere, dintre care trei cu vârste între 13 şi 17 ani. El a pledat nevinovat la aceste acuzaţii.

În mai, procurorii au formulat împotriva lui 11 noi capete de acuzare, dintre care patru pentru agresiuni sexuale în formă agravantă. Dacă va fi găsit vinovat pentru acestea din urmă, Kelly ar putea primi o condamnare de până la 30 de ani de închisoare. În luna iunie, el a pledat nevinovat în timpul unei apariţii în instanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel