Quintus, deces. Rareș Bogdan, împietrit de durere: ”Șocul e prea mare pentru mine”

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a decedat la vârsta de o sută de ani. Jurnalistul Rareș Bogdan a avut o intervenție telefonică la postul Realitatea TV.

”Îmi este foate greu să vorbesc. Am aflat abia de 15 minute, am coborât dintr-un avion, și am văzut vestea tristă pe mobil. Am postat pe Facebook, cu toată îngăduința și respectul pe care ți-l port, te rog să citești textul pentru că încă șocul e prea mare pentru mine.”, a spus Rareș Bogdan.

În continuare, colegul lui Rareș Bogdan a citit postarea acestuia.

”ULTIMUL SENIOR

Seniorul liberal a urcat la Ceruri!

Era sigur liberal, despre ce rămâne în urma sa nu mai știu sigur. Sunt cutremurat atât de vestea teribilă care ne-a pus pe gânduri pe toți cei care caută o cale fericită pentru poporul lor, cât și pentru neantul care bântuie de-acum fărâmele PNL, încercându-i demnitatea.

Ochii înaintașilor actualilor liberali străpung pânza de păianjen lăsată peste tablourile lor și conțin o întrebare care trebuie să le ardă creierele: ce faceți cu țara pe care am încercat din răsputeri să o clădim?

Să vă ferească Dumnezeu de batjocura pe care o chemați cu nonșalanță ignorând istoria! Reclădiți PNL, nu-l abandonați! Așa cum nu vă abandonați copiii, așa cum nu uitați dimineață să spuneți "Doamne ajută!", așa cum vă însoțiți cu moștenirea părinților, nu abandonați PNL!

România este de-acum mai săracă, dar va rămâne goală, dezrădăcinată de trecutul ei dacă nu pricepem că acei care au făcut istorie au avut un plan pentru urmașii lor!

Bunul Dumnezu să-l odihnească în pace!”, scrie jurnalistul pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel