PwC România. Economie, nivel mondial. Directori optimiști, procent record

Codul Economic
Codul Economic

PwC România susține că directorii generali sunt optimiști în ceea ce privește mediul economic la nivel mondial.

„Un procent record al directorilor generali sunt optimisti in ceea ce priveste mediul economic la nivel mondial, cel putin pe termen scurt. Aceasta este una dintre concluziile cheie ale celei de-a XXI-a editii anuale a studiului Global CEO Survey, realizat de PwC, care sondeaza perceptiile a aproape 1300 de directori executivi din intreaga lume, raport lansat cu ocazia intalnirii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos.

57% dintre liderii de business chestionati spun ca situatia economica globala se va imbunatati in urmatoarele 12 luni. Procentul este aproape dublu fata de nivelul de anul trecut (29%) si reprezinta cea mai mare crestere de la inceputul colectarii de catre PwC a informatiilor despre perceptia asupra evolutiei economiei globale, in 2012”, se precizează într-un comunicat.

"La nivelul Romaniei, pentru o crestere solida, nu sunt suficiente doar un grad ridicat de incredere si previzionarea unei perioade de avant economic, este nevoie de stabilitate politica si financiara. Aceste doua elemente sunt esentiale pentru o crestere organica care sa aduca incredere atat investitorilor straini cat si celor locali", spune Ionut Simion, Country Managing Partner, PwC Romania.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel