Putin anunță retragerea trupelor rusești de la granița cu Ucraina

Vladimir Putin a ordonat retragerea trupelor ruseşti la bazele lor permanente după exerciţiile militare din regiunea Rostov din apropiere de graniţa cu Ucraina, a anunţat Kremlinul.

VEZI ȘI: PLANUL PNL. Cine vine la șefia partidului după prezidențiale

Vladimir Putin a ordonat retragerea trupelor ruseşti de la graniţa cu Ucraina. Retragerea trupelor survine în contextul în care Putin şi omologul său ucrainean Petro Poroşenko ar urma să aibă o întrevedere săptămâna viitoare la Milano, cu ocazia Summitului Asia-Europa.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că preşedintele rus s-a întâlnit cu ministrul apărării, Serghei Şoigu, au transmis sâmbătă noapte agenţiile de presă din Rusia.

"Ministrul l-a informat pe comandantul suprem în legătură cu finalizarea perioadei de vară pentru antrenamente la poligoanele de tragere ale Districtului Militar Sud", a afirmat Peskov, citat de agenţia RIA Novosti.

"După această informare, Putin a ordonat începerea retragerii trupelor la bazele lor permanente. În total, 17.600 de militari s-au antrenat la poligoanele de tragere din regiunea Rostov pe timpul verii", a adăugat Peskov, scrie România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel