Puterea încearcă să inducă ideea că Adrian Sobaru avea probleme psihice

adrian sobaru
adrian sobaru

Colegii din echipa tehnică a TVR au declarat despre Aceştia au mai spus despre Adrian Sobaru că este „un tip vesel şi echilibrat, un extraordinar coleg, care tot timpul intervenea să-şi ajute colegii“. Ei au mai spus că, în dimineaţă zilei de joi, Adrian Sobaru a venit la serviciu, a muncit ca de obicei şi nu a lăsat nimic să se bănuiască în legătură cu ce avea de gând să facă. Potrivit colegilor de serviciu, Adrian Sobaru se plângea uneori că are probleme financiare, la fel ca şi colegii lui de echipă. Mărturiile celor din TVR sunt importante întrucât este de aşteptat ca presa fidelă Puterii sau chiar unele oficialităţi să încerce să-l prezinte ca pe un om cu probleme psihice. De altfel, imediat după tragedie, un site de ştiri asociat portocaliilor s-a grăbit să publice date despre salariul lui Adrian Sobaru, insistând asupra faptului că acesta are un venit peste medie. Probabil, noua abordare va încerca să acrediteze ideea că autorul tragicului act de protest are un discernământ alterat de problemele personale.

Adrian Sobaru are o dramă de când s-a născut unul dintre copiii săi, bolnav de autism. El nu era programat joi la filmarea din Parlament, dar a cerut să meargă în locul unui coleg, au declarat pentru Mediafax surse din TVR.

Pe de altă parte, sursele au spus că Adrian Sobaru ar fi putut fi nemulţumit pentru că indemnizaţia pe care o primea pentru copil a fost diminuată (cu 15%, n.r.), în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern. "Dar, el sau soţia lui primeau şi o indemnizaţie de însoţitor pentru persoană cu handicap de gradul I, cum este autismul", au mai spus sursele.

Potrivit aceloraşi surse, Adrian Sobaru are 42 de ani, fiind născut în 16 august 1968.

Citeşte şi:

Pagina de Facebook a lui Adrian Sobaru strânge un fan pe minut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel