Pui de elefant, salvat dintr-o capcană a braconierilor din Africa de Sud. Cum se simte - video

Un pui de elefant care suferă de albinism a fost salvat dintr-o capcană a braconierilor din Africa de Sud.

Un pui de elefant care suferă de albinism este pe cale să se însănătoşească într-o rezervaţie din Africa de Sud, după ce a fost salvat dintr-o capcană a braconierilor din această ţară, informează DPA.

Pahidermul - un pui de aproximativ cinci luni, cu piele roz şi ochi albaştri - a fost găsit într-o rezervaţie din apropiere de Parcul Naţional Kruger din nord-estul Africii de Sud şi a fost transportat la centrul Hoedspruit de reabilitare şi dezvoltare a elefanţilor (HERD), pe 6 ianuarie.

Deşi nu se ştie cât timp a petrecut puiul de elefant încercând să se elibereze din acea capcană, el prezenta răni severe atunci când a fost adus în acel centru şi avea o greutate de doar 124 de kilograme. Sue Howells, purtătoare de cuvânt a centrului HERD, a anunţat luni că micul elefant albinos, o femelă care a primit numele Khanyisa ('Lumina'), 'reacţionează mult mai bine decât se aşteptau specialiştii' la noul mediu în care se află.

Khanyisa a luat în greutate circa 20 de kilograme după ce a fost adusă în sanctuar şi va fi eliberată în parcul natural deţinut de această organizaţie după ce recuperarea sa va fi completă. În acel parc se află o turmă de elefanţi din Zimbabwe care în trecut au acceptat şi alţi pui rămaşi orfani, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel