Pugiliştii Claudia Nechita şi Adrian Buhaniuc, medaliaţi cu bronz la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan

Pugiliştii români Claudia Nechita (categoria 54-57 kg) şi Adrian Buhaniuc (categoria 81-91 kg) au obţinut, sâmbătă, medalii de bronz pentru România la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan (China), potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Tot sâmbătă, sărituri de pe platformă, Constantin Popoviciu a terminat pe poziţia a cincea, cu 396,60 puncte. Anca Şerb a terminat pe 8 în finala probei de sărituri de la trambulina de 3 metri, după ce se calificase cu al treilea punctaj.

Numărul total de medalii pentru delegaţia României a ajuns la 9, una de aur, prin atletul Alin Firfirică, la la aruncarea discului, patru de argint, Ana-Maria Popescu la spadă, Andreea Chiţu la judo (cat. 57 kg), Andrei Dukov la lupte libere (57 kg), Suzana Georgiana Şeicariu la lupte libere (cat. 57 kg), şi patru de bronz, Eugen Valentin Patru tir cu arcul olimpic pentru sportivi cu dizabilităţi, Claudia Nechita la box (cat. 57 kg), Adrian Buhaniuc la box (91 kg) şi Ionuţ Alin Zincă la orientare.

Duminică vor avea loc probele de triatlon, la care România va fi reprezentata de către sportivii Răzvan Ene şi Mihai Alin Ioan Cupşa, şi maraton, la care vor concura Gheorghe Ţurlea, Leonard Albert Mitrică, Andrei Crainic, Claudiu Gorgan, Elena Moagă, Laura Diana Popescu, Ionela Puia şi Mihaela Botezan.

Armata României participă, în perioada 16-29 octombrie, la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, cu un lot format din 80 de sportivi şi 28 de antrenori, personal medical şi staff tehnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel