Urmărește emisiunea live


PSG-Real Madrid - Neymar către colegi: ''Allez Paris!''

''Allez Paris!'', acesta este mesajul simplu prin care Neymar şi-a manifestat pe reţelele de socializare susţinerea pentru coechipierii săi de la PSG la meciul din Liga Campionilor cu Real Madrid, în timp ce el se recuperează în Brazilia după operaţia la piciorul drept.

Atacantul brazilian în vârstă de 26 ani a publicat şi un video promoţional al clubului în care pot fi văzute imagini ale jucătorilor şi suporterilor, dar şi Neymar arătând ecusonul clubului pe tricoul său.

Acest video se încheie cu mesajul Vous allez le faire (Veţi reuşi), referindu-se la provocarea câştigării meciului cu un scor de 2-0, sau la trei goluri diferenţă, marţi seară, pe Parc des Princes, după înfrângerea suferită cu 3-1 în tur în faţa lui Real, la Madrid.

Iar PSG va încerca să obţină această performanţă fără Neymar, starul recrutat pentru 222 milioane euro, un record, dar care s-a accidentat pe 25 februarie, în partida cu Olympique Marseille (victorie cu 3-0 pentru PSG).

[citeste si]

Atacantul a fost operat la al 5-lea metatarsian, un os al labei piciorului drept, sâmbătă, la Belo Horizonte, în sud-estul Brazilia, de Rodrigo Lasmar, medicul echipei naţionale braziliene. El şi-a început refacerea în luxoasa sa vilă din Mangaratiba, o staţiune balneară situată la 100 km de Rio de Janeiro.

PSG şi federaţia braziliană au indicat sâmbătă că o evaluare va fi făcută în saşe săptămâni (...) pentru a se afla data posibilă a reluării antrenamentului. Înainte de operaţie, Rodrigo Lasmar afirma că timpul indisponibilităţii este estimat la două luni şi jumătate, trei luni, ceea ce i-ar permite lui Neymar să se restabilească în cel mai fericit caz cu o lună înainte de Cupa Mondială din Rusia (14 iunie-15 iunie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel