PSG-Real Madrid, Champions League. Zidane: „Am făcut un meci perfect"

Zinedine Zidane, consideră că elevii săi au făcut "un meci perfect" pe terenul formaţiei Paris Saint-Germain, la finalul căruia spaniolii au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Madrilenii, învingători cu 3-1 în prima manşă, s-au impus cu 2-1 şi în returul de pe Parc des Princes, graţie golurilor lui Cristiano Ronaldo (51) şi Casemiro (80), în timp ce pentru gazde a marcat Edinson Cavani (71).

"Am făcut o partidă foarte frumoasă, urmând bine principiile, jucând şi făcând presing cât mai sus. Am făcut un meci perfect. Sunt mulţumit pentru că, la final, toată lumea a făcut un meci bun. Nu era un teren uşor pentru a face o partidă bună, însă noi am reuşit, totuşi. Sunt mulţumit", a declarat Zidane la conferinţa de presă care a avut loc la finalul jocului de la Paris.

"Din punct de vedere tactic, am făcut meciul pe care îl speram, iar jucătorii au tot meritul pentru asta. Ei sunt cei care au fost convinşi de ceea ce am pus în aplicare pentru a câştiga. Aceasta este cheia. Noi credem în ceea ce facem. Iar eu, ca întotdeauna, sunt aici pentru a pregăti jocul", a mai spus tehnicianul francez.

Transferurile de la PSG, ineficiente


Zidane nu crede că au existat puncte slabe în jocul lui PSG, dar recunoaşte că jocul parizienilor nu s-a ridicat la nivelul aşteptat: Poate că în această seară nu au fost atât de buni, dar şi pentru că noi am jucat bine. Desigur, a devenit şi mai dificil pentru ei după ce noi am marcat cel de-al doilea gol.

Eşecul suferit de PSG în faţa celor de la Real Madrid vine la un an după ce parizienii au fost eliminaţi în aceeaşi fază a Ligii Campionilor de cealaltă mare forţă a fotbalului spaniol, FC Barcelona, în faţa căreia s-a înclinat fără drept de apel pe Camp Nou (1-6), după ce francezii câştigaseră cu 4-0 partida tur. 

Presa franceză subliniază faptul că cele 400 milioane de euro cheltuite de PSG în această vară pentru achiziţionarea starurilor Neymar şi Kylian Mbappe nu au adus şi rezultatul aşteptat, acela de a străluci pe scena fotbalului european.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel