PSG eliminare - Al-Khelaifi, patron. Se anunță schimbări

Președintele Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaïfi și antrenorul Thomas Tuchel, PSG. foto: @PSG / facebook
Președintele Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaïfi și antrenorul Thomas Tuchel, PSG. foto: @PSG / facebook

Nasser Al-Khelaifi, patronul celor de la PSG, este optimist, în ciuda eliminării dramatice din Liga Campionilor după meciul cu Mancester United.

'Sunt foarte decepţionat. Nu înţeleg cum am pierdut acest meci. Nu înţeleg cum am jucat”, a declarat pentru postul de radio RMC Sport preşedintele clubului de fotbal Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, după înfrângerea la Manchester United.

”Mai avem Cupa Franţei, Ligue 1, deci nu putem să spunem că sezonul s-a sfârşit. Lucrurile sunt dificile, este cert, este sentimentul tuturor şi este dificil să ne revenim. Trebuie să muncim împreună, să rămânem împreună, să analizăm pentru viitor. Dacă mă întrebaţi pe mine, nu a fost penalty (la Kimpembe). Mingea nu se îndrepta spre poartă. Nu înţeleg, este atât de uşor să iei această decizie contra lui PSG, dar este mult mai dificil contra altor cluburi. Înţeleg sentimentul decepţiei suporterilor, dar sunt alături de noi. Sunt convins că jucătorii au dat totul, chiar dacă ne-a fost un pic teamă, cred. Este o mare decepţie', a spus Khelaifi, potrivit AFP.

Deciziile, după analiză

”Am fost acolo ca să câştigăm, să ne batem pentru a face un meci mare. Aici, am intrat şi în două minute le-am făcut un cadou. Toată lumea este tristă, este un şoc pentru toţi, jucători, suporteri. Dar acesta este fotbalul, nu este matematică. Îndoiala a intrat în mintea jucătorilor, am simţit-o, a mai spus oficialul. Am încredere în antrenor, în deciziile sale. Nu este momentul să luăm decizii (posibile schimbări), trebuie să o facem cu mintea limpede. Ne vom calma, vom analiza', a adăugat qatarianul Al-Khelaifi.

Manchester United s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o în deplasare pe Paris Saint-Germain cu scorul de 3-1, în manşa secundă a optimilor de finală. United, care fusese întrecută pe Old Trafford cu 2-0, a obţinut calificarea după un penalty transformat de Marcus Rashford în min. 90+4, lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru henţ la Presnel Kimpembe, după intervenţia arbitrajului video.

Citește și:

Liga Campionilor, PSG eliminată. Neymar: "Ăștia nu înţeleg nimic din fotbal"

Solskjaer, antrenor Man United, vorbește despre "o moarte sigură". Declarație după victoria cu PSG

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel