EXCLUSIV  PSD, strategie devastatoare. Joc aberant: Iohannis, o nouă victorie

Iohannis - Dragnea Cotroceni
Iohannis - Dragnea Cotroceni

PSD mai pierde `o luptă` din războiul cu președintele Klaus Iohannis, cea pe buget, sau cel puțin asta dă de înțeles președintele Klaus Iohannis. 

”Guvernul, prin prim-ministru și ministrul Finanțelor, s-a angajat ca la rectificarea bugetară să vină în completarea acestor sume acolo unde apar probleme, în special în domeniul salarizării personalului” a afirmat astăzi Klaus Iohannis înainte de a preciza că bugetul a fost avizat favorabil. 

[citeste si]

”PSD a pus tema pe agenda publică, a creat un conflict încordându-și mușchii, prin declarații ale unor lideri mai mult sau mai puțin importanți, prin jocul după venirea lui Dragnea din SUA, prin discuții pe tema bugetului, care-l puneau pe președinte de partea sistemului, a `binomului`, care luptă cu PSD-ul care trage pentru salarii mai mari, investiții. Acest început de conflict s-a stins brusc la CSAT. După declarațiile belicoase ale liderilor PSD, iese președintele, lansează un avertisment că bugetul propus de PSD e prea populist, după care anunță că bugetele serviciilor vor fi crescute la rectificare. Cu alte cuvinte, vorbim despre încă o victorie a lui Klaus Iohannis în luptă cu `amatorii`, `penalii`, `răuvoitorii` de la PSD. Aceasta este imaginea pe care PSD o dă electoratului său, nu mai vorbim despre imaginea pe care o transmit opoziției, celor din stradă, îi întărește. Indecizia PSD și înfrângerile succesive demoralizează publicul PSD-ului. În ceea ce privește, electoratul neutru, evident că nu vrea să fie de partea pierzătorului. Dacă strategia încearcă să o copieze pe cea din campania electorală, când a evitat conflictul- atunci a fost o strategie logică- eviți angajarea în dispute, dar acum PSD face un joc aberant: se angajează în dispute, după care cedează. Nu are sens, această strategie e devastatoare.” a spus jurnalistul Val Vîlcu pentru DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel