PSD, reacție oficială după decizia CCR: IOHANNIS TREBUIE SĂ ÎȘI CEARĂ SCUZE

Iohannis - mesaj PSD
Iohannis - mesaj PSD

PSD solicită președintelui României să își ceară scuze copiilor pentru amânarea majorării alocațiilor și comunităților locale pentru întârzierea inutilă a investițiilor, în contextul în care Curtea Constituţională a respins sesizarea lui Klaus Iohannis cu privire la Legea bugetului.

IOHANNIS TREBUIE SĂ ÎȘI CEARĂ SCUZE de la copii pentru amânarea majorării alocațiilor și de la comunitățile locale pentru întârzierea inutilă a investițiilor!

Decizia Curții Constituționale prin care este respinsă plângerea președintelui împotriva bugetului de stat arată că singurul scop al lui Iohannis a fost să blocheze guvernarea PSD, așa cum am văzut și în cazul blocării nominalizărilor miniștrilor la Transporturi și Dezvoltare.

A fost doar o manevră electorală prin care Iohannis a vrut să împiedice PSD să realizeze lucruri bune pentru cetățeni: investiții în dezvoltarea locală, investiții în sănătate, majorări de pensii și salarii sau creșteri ale alocațiilor pentru copii.

PSD nu va renunța! Vom continua să îndeplinim programul de guvernare votat de cetățeni!', este mesajul PSD postat pe pagina oficială de Facebook.

Vezi și: CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind bugetul de stat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel