PSD, plângere împotriva postărilor pe Facebook făcute de doi lideri PNL

Facebook
Facebook

PSD a făcut plângere împotriva postărilor pe Facebook făcute de doi lideri PNL.

Organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat (PSD) a depus, duminică, o plângere la Biroul Electoral Judeţean faţă de doi lideri ai filialei municipale a Partidului Naţional Liberal (PNL) după ce aceştia ar fi postat, sâmbătă, pe reţelele de socializare mesaje prin care îndemnau alegătorii să voteze candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, scrie Agerpres. 

Plângerea este îndreptată împotriva preşedintelui organizaţiei municipale a PNL, Viorel Iliuţă, şi a vicepreşedintei Cătălina Lupaşcu.

"În fapt, atât domnul Iliuţă Viorel, cât şi doamna Lupaşcu Cătălina continuă propaganda electorală după încheierea campaniei electorale, prin propagarea unui mesaj de susţinere pentru candidatul PNL- Klaus Iohannis, cu îndemnarea expresă de a se vota pentru acest candidat. Mai exact, atât domnul Iliuţă Viorel, cât şi doamna Lupaşcu Cătălina au transmis pe reţeaua de socializare Facebook, la data de 23.11.2019, ora 14.28 şi 14.34, respectiv ora 19.37, mesaje care întrunesc elementele necesare pentru a fi considerate mesaje de propagandă electorală, referindu-se în mod direct la un candidat care participă la alegeri", se arată în documentul transmis de PSD către Biroul Electoral Judeţean.

Plângerea PSD urmează a fi analizată

Plângerea PSD urmează a fi analizată de membrii Biroului Electoral Judeţean într-o şedinţă programată a avea loc duminică seară, la ora 20.00.

Acţiunea social- democraţilor survine la o zi după ce PNL a depus, sâmbătă, o plângere la Biroul Electoral Judeţean Botoşani împotriva deputatului social- democrat Costel Lupaşcu, pe care îl acuză de propagandă electorală după încheierea campaniei electorale. Parlamentarul PSD este acuzat că ar fi postat, sâmbătă dimineaţă, pe contul său de Facebook un mesaj prin care ar fi îndemnat alegătorii să meargă la vot şi să voteze candidatul PSD. Ulterior, Costel Lupaşcu a respins acuzaţiile, spunând că postarea a fost făcută înainte de ora 7.00 a zilei de 23 noiembrie, înscriindu-se în perioada campaniei electorale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel