PSD, înainte de moțiune: RĂMÂNE cum am stabilit

PSD
PSD

Partidul Social Democrat a transmis un mesaj pe Facebook cu privire la moţiunea de cenzură care se va dezbate şi vota mâine în Parlamentul României. 

PSD anunţă, înainte de moţiune: "Rămâne cum am stabilit. Moţiunea de cenzură nu va trece!", redistribuind un mesaj transmis cu ceva timp în urmă.

"Opoziția ne amenință cu o nouă moțiune de cenzură. Am mai văzut acest film, care nu s-a terminat bine pentru ei. Așa cum au venit acum 3 luni în Parlament făcându-se de râs la vot, așa vin și acum: fără program de guvernare, fără viziune și fără o echipă guvernamentală.

I-am văzut în ultimele săptămâni de nenumărate ori certându-se pe tema moțiunii. Nu i-am văzut însă, pe niciunii, semnând Pactul pentru bunăstare. Așa arată o alternativă de guvernare serioasă? Una care refuză să își asume că nu va mai tăia pensiile și salariile oamenilor, care jignește bugetarii și care anunță de luni de zile tăieri și concedieri?

Stimați colegi din opoziție, nu vă mai poate lua nimeni în serios când spuneți că vreți să guvernați. Și pare că nici voi nu vă luați în serios cu încă o moțiune oarbă, fără alternativă de guvern, fără program de guvernare și, așa cum curând vă veți convinge, fără susținere și voturi", a scris PSD pe pagina oficială de Facebook încă din data de 30 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel