PSD, în opoziţie. Viorica Dăncilă: Vom monitoriza acţiunile Guvernului PNL, pentru a preveni abuzurile şi nedreptăţile

Viorica Dăncilă a anunţat înfiinţarea unui grup care va monitoriza activitatea Guvernului Orban, pentru "a apăra românii de măsurile injuste ale guvernării liberale". 

"Pentru a preveni toate abuzurile şi nedreptăţile pe care Klaus Iohannis şi guvernul său le pregătesc românilor, PSD va înfiinţa un grup care va monitoriza activitatea Guvernului Orban. Grupul va fi format din foşti miniştri şi alţi specialişti în diverse domenii şi va prezenta rapoarte periodice cu privire la derapajele acestui Guvern. Am spus clar că ne vom asuma cu maximă seriozitate rolul de opoziţie.

Şi  nu doar politic, ci prin acţiuni concrete menite să apere românii de toate aceste acţiuni injuste, crude, care au indus o stare generală de nesiguranţă şi de teamă. Au mai rămas doar 19 zile până vom scăpa România şi românii de acest preşedinte dictator care trebuie oprit la vot din a acapara toate instituţiile statului şi din a îngenunchia România", a spus Viorica Dăncilă în cadrul unei conferinţe de presă la sediul partidului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel