PSD îi traduce lui MRU sloganul "Mândri că suntem români"

Un lider din PSD răspunde partidului lui Mihai Răzvan Ungureanu, care vrea să distrugă și bannerele care au mai rămas din campania pentru europarlamentare a Alianței PSD-UNPR-PC. 

Partidul Forța Civică a depus o contestație împotriva sloganului "Mândri că suntem români". Citește și: Partidul lui MRU, lovitură dură pentru PSD. Rămâne fără bannere 

Preşedintele organizaţiei judeţene Vâlcea a PSD a explicat că mesajul "Mândri că suntem români" este un apel la "o Românie demnă între celelalte state, cu vectori puternici de dezvoltare, cu locuri de muncă sigure şi corect plătite în spaţiul comunitar". 

"Am fost acuzaţi în fel şi chip pe tema sloganului nostru electoral. PSD şi aliaţii săi UNPR şi PC au prevăzut în platforma electorală cele mai bune şi sigure soluţii- un proiect pentru o Românie demnă între celelalte state, cu vectori clari de dezvoltare performantă, cu locuri de muncă sigure şi corect plătite în spaţiul comunitar, un proiect de anvergură continentală, pentru o Europă a solidarităţii şi prosperităţii unitare. Acest viitor nu va putea fi conjugat la modul certitudinilor dacă tinerii nu vor deveni de azi, din aceasta clipă, actorii principali în vastul proces social al României şi al întregului continent. De pe această poziţie, îi îndemn pe tineri să meargă la vot pentru că votul este cel mai important mijloc de a-i antrena şi implica la participarea responsabilă în procesul sinuos de dezvoltare şi bunăstare", a spus Ion Cîlea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel