EXCLUSIV  Lider PSD: Aceasta este adevărata MIZĂ a CExN

Mihai Tudose FOTO AGERPRES
Mihai Tudose FOTO AGERPRES

Senatorul PSD Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii în Guvernul Ponta și Guvernul Grindeanu, dă detalii importante în interviul acordat DCNews despre ce urmează să se întâmple în PSD. 

Întrebat cine e înțeleptul dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea, Ionuț Vulpescu a răspuns: ”Înțeleptul e PSD în ansamblu”. 

Senatorul PSD a precizat: ”E o tradiție, la început de an există o ședință, nu e nimic spectaculos, nu e nimic special”. 

Răsturnare de situație în Guvern

Fostul ministru al Culturii a adăugat: ”Sunt două categorii de miniștri de când am venit noi la guvernare: în prima jumătate a anului trecut, miniștri erau schimbați de partid, evaluați, în ultima parte a anului, înțeleg că prim-ministrul e cel care schimbă. Aici trebuie să revenim și să avem niște criterii. Până la urmă acesta este rolul unei astfel de ședințe.”

”Nu suntem la guvernare ca să mutăm scaune”

”Dincolo de nume, oamenii au așteptări de la noi. Noi discutăm foarte mult, vedem că e un război al declarațiilor, scandal în PSD. Sunt oameni care ne urmăresc, care ne-au dat votul, cetățeanul, noi pentru ei suntem la guvernare, nu ca să schimbăm, să mutăm niște scaune mai în stânga sau mai în dreapta. Că nu va fi un an liniștit, sunt de acord cu asta. Pe de altă parte, nu progresează societățile care sunt permanent în conflict. Trebuie să existe un minim consens. Nu poți numai pe scandal, pe tensiuni și pe o acutizare a relațiilor dintre oameni” a continuat Ionuț Vulpescu. 

”Guvernul este al PSD”

Cât despre șansele ca Mihai Tudose să repete scenariul Sorin Grindeanu și să rămână singur în Palatul Victoria, Ionuț Vulpescu afirmă: ”conduce un Guvern care este al PSD. (...) E suficient episodul din vara trecută care a lăsat urme, e totuși neobișnuit ce s-a întâmplat în existența PSD și eu cred că lucrurile vor fi lămurite în scopul unei guvernări foarte bune.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel