PSD, GUVERN DĂNCILĂ. Pieleanu: Există o problemă în PSD

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre situația din PSD și noul Guvern ce va fi condus de Viorica Dăncilă.

Marius Pieleanu a precizat că PSD nu a definitivat azi lista noului cabinet deoarece există numeroase propuneri pentru protofolii și este necesară o perioadă de analiză.

„Există o problemă în PSD, referitoare la numeroasele propuneri pentru portofolii. E nevoie de o perioadă pentru o analiză mai serioasă. Una din cauzele amânării este și această chestiune. Probabil că lucrurile se vor lămuri până vineri

(...)

Sper că domnul Liviu Dragnea va reuși să facă o echipă performantă și să ducă la împlinire ce a promis. Și performanța echipei a lăsat de dorit nu doar prestația premierilor Grindeanu și Tudose”, a declarat Marius Pieleanu. Totodată, sociologul tras un semnal de alarmă și a precizat că nu mai este o perioadă atât de mare până la următoarele alegeri parlamentare.

În ceea ce privește schimbarea pe care PSD o va face în noul Guvern, Marius Pieleanu consideră că se va schimba o treime din Guvern. Astfel, ministerele care vor cunoaște modificări sunt Ministerul Tineretului, Ministerul Turismului, Ministerul Educației, Ministerul Relației cu Parlamentul și Ministerul pentru Dialog Social.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel