PSD. Grindeanu, despre relația cu Dragnea: E adevărat...

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că, din punctul său de vedere, relaţia sa cu Liviu Dragnea este una de respect pentru preşedintele PSD şi că se consultă zilnic cu acesta, dar a punctat faptul că există "cineva" care "doreşte să întreţină în mod voit această aşa-zisă tensiune" între el şi liderul social-democraţilor, informează Agerpres.

"Am observat de la început. Am depus jurământul în 4 ianuarie şi eu şi colegii mei. Şi din prima săptămână am observat că se discută despre tensiuni, despre lucruri care nu sunt tocmai ok între mine şi domnul preşedinte Liviu Dragnea.

E adevărat că în ultima perioadă intensitatea acestor discuţii este mai ridicată, eu vă spun că e fals. Relaţia, cel puţin din punctul meu de vedere, este una de respect pentru preşedintele partidului, dar nu pot să nu remarc un lucru, că cineva doreşte să întreţină în mod voit această aşa-zisă tensiune dintre mine şi domnul preşedinte Dragnea. Mă consult, vorbesc zilnic cu domnul preşedinte. E normal să fac lucrul acesta, pentru că este preşedintele partidului din care fac parte", a declarat Sorin Grindeanu la România Tv, întrebat cum ar cataloga relaţia pe care o are, în prezent, cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel