Cristoiu, scenariu exploziv despre rolul lui Dăncilă în revolta din PSD

Ion Cristoiu a vorbit despre scenariu în care Viorica Dăncilă nu va demisiona indiferent de ce se va întâmpla cu Liviu Dragnea la CEx.

Mai mult, având în vedere că cei care-l contestă pe Dragnea au propus ca până la un viitor congres Dăncilă să preia partidul, iar premierul nu a avut nicio reacție, Cristoiu crede că Viorica Dăncilă e implicată în puci.

„Deocamdată Viorica Dăncilă nu s-a pronunțat, ceea ce îmi confirmă bănuiala că e și ea în acest complot. Normal era, indiferent dacă îi cerea sau nu Liviu Dragnea, să se pronunțe ca un posibil viitor președinte interimar al PSD și chiar și premier care știe să urce și să coboare neajutată treptele. Trebuia să se pronunțe dacă e pentru debarcarea lui Liviu Dragnea sau nu. Din acest punct de vedere, faptul că stă pitită pe sub mese îmi spune că nu are ce căuta nici în fruntea Guvernului”, a declarat Ion Cristoiu la România TV.

Amintim că ieri trei lideri importanți din PSD au semnat o scrisoare împotriva lui Liviu Dragnea. Semnatari sunt vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului. Ulterior aceștia au fost susținuți prin declarații publice și de alți lideri ai partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel