PSD cu ochii pe Guvernul Cioloș: Dacă va face vreo boacănă foarte mare...

Social-democrații nu vor ezita să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloș dacă "va face o boacănă foarte mare", a declarat, duminică seară, la Antena 3, liderul PSD, Liviu Dragnea, precizând însă că "deocamdată nu este cazul".

"Dacă va face vreo boacănă foarte mare, dacă rezultatele asupra economiei, asupra stabilității și asupra cetățenilor sunt foarte proaste, nu o să ezităm. Deocamdată nu e cazul, dar asta nu înseamnă că unii membrii ai Guvernului n-ar trebui să înțeleagă, sunt deja de două luni acolo, că ar trebui să facă niște lucruri. Vorbim totuși de tehnocrați", a afirmat Dragnea, citează Agerpres.

Citește și: Dragnea, întâlnire cu Ponta, la sediul PSD: Am fost supărat rău!

El a precizat că există o nemulțumire referitoare la Ministerul Mediului.

Liderul PSD a spus, totodată, că a remarcat o preocupare a membrilor Cabinetului cu privire la numiri din zona PNL, adăugând că, dacă Guvernul Cioloș va deveni din Guvern tehnocrat unul liberal, atunci s-ar putea să rămână, în Parlament, doar cu sprijinul PNL.

"La Mediu, de exemplu, nu suntem foarte multumiți, pentru că acolo este un minister complex de la care românii au foarte multe așteptări. Vorbim de domeniul pădurilor, de domeniul mediului în sine, de domeniul apelor... N-am văzut nici eu și nici colegii mei foarte multe lucruri, dar încă mai așteptăm. În schimb, am văzut preocupări foarte serioase din partea majorității membrilor Guvernului să facă numiri, să schimbe și să facă numiri. Și, în general, sunt numiri din zona PNL. Dacă vor să nu mai fie un Guvern tehnocrat, ci să fie un Guvern PNL, atunci să rămână numai cu sprijinul PNL în Parlament", a punctat Dragnea.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel