EXCLUSIV  PSD candidaţi europarlamentare 2019. Ţapardel: Ne-am bătut pentru România!

 Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Eurodeputatul PSD Claudia Ţapardel a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre eventualitatea unei noi candidaturi la alegerile europarlamentare din primăvara acestui an. 

Claudia Ţapardel a anunţat că îşi doreşte un nou mandat în Parlamentul European şi apreciază că se califică pentru a primi şansa de a reprezenta, în continuare, România în forul european. 

"Îmi doresc foarte mult să candidez din nou pentru Parlamentul European, în primul rând pentru că am foarte multe proiecte în derulare. Am realizat multe lucruri în aceşti cinci ani de mandat dar am şi foarte multe proiecte pe care vreau să le duc la bun sfârşit. Cred că la Bruxelles avem nevoie de oameni care ţin la acestă ţară, care sunt patrioţi, au expertiză în ceea ce priveşte activitatea legislativă la nivel european şi care înţeleg foarte bine mecanismul european", a declarat europarlamentarul PSD.

 

"Vocea României trebuie auzită"

 

"Cred că mă calific în ceea ce priveşte criteriile de eligibilitate pentru Bruxelles. În acelaşi timp, cred că noi, cei care în această perioadă destul de grea, ne-am bătut pentru România, merităm şansa de a continua această luptă şi de a promova România aşa cum trebuie.

După ieşirea Marii Britanii, vom fi a şasea cea mai mare ţară din UE, din punct de vedere demografic dar cred că putem deveni a şasea ţară şi ca influenţă europeană şi, cu siguranţă, trebuie să fie liderul Europei Centrale şi de Est şi vocea României trebuie auzită şi respectată la Bruxelles", a declarat Claudia Ţapardel.  

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de Claudia Ţapardel: 

Vezi şi: Ce mesaje a primit Tudor Chirilă pe Facebook

Israel, misiune pe Lună: Intrăm în istorie


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel