PSD. Aurelian Bădulescu, fără sprijin politic. Dă vina pe Codrin Ștefănescu

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

Aurelian Bădulescu e pe cale să piardă funcția de vicepremier al Capitalei. Acesta a amenințat cu dezvăluri dacă PSD îi va retrage sprijinul politic.

Organizația din București a PSD se va reuni azi într-o ședință în care se va decide soarta lui Aurelian Bădulescu, după ce președintele interimar a cerut retragerea sprijinului politic, astfel Aurelian Badulescu nu va mai putea deține funcția de viceprimar.

Aurelian Bădulescu a comentat decizia și spune că declarațiile împotriva lui Codrin Ștefănescu au deranjat. 

„Este o chestiune care ține nu neapărat de o stare de normalitate. Ieri am discutat cu președintele interimar al organizației Municipiului București, rugându-l să-mi comunice care sunt motivele acestei solicitări. Mi–a spus foarte clar, pentru că mi-am permis să-l fac pe Codrin Ștefănescu ”trompetă”. L-am întrebat dacă el (n.r. - Codrin Ștefănescu) reprezintă PSD-ul iar el mi-a zis că după părerea lor e unul din cei mai mari lideri politici din PSD de după 2000 și trebuie respectat”, a declarat Aurelian Bădulescu la România TV.

„Lucurile mai importante o să le fac publice după data de 30”, a mai completat viceprimarul care a acuzat grupuri de interese. „Voi spune ceea ce trebuie să cunoască populația. Care sunt adevăratele motive care stau la baza acestei solictări”, a mai adăugat Bădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel