PSD - ALDE, şedinţă pe tema bugetului pe 2019

Dragnea și Tăriceanu
Dragnea și Tăriceanu

Liderii coaliţiei de guvernare PSD - ALDE s-au reunit marţi în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, discuţiile vizând proiectul de buget pe 2019. 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a venit în biroul lui Liviu Dragnea împreună cu liderii ALDE Daniel Chiţoiu şi Varujan Vosganian. Anterior, la biroul lui Dragnea a ajuns şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Potrivit unor surse politice, la şedinţă participă şi reprezentanţi ai UDMR. 

Luni, liderii coaliţiei PSD - ALDE şi premierul Viorica Dăncilă au discutat pe tema bugetului peste trei ore. În principal, s-a discutat problema alocărilor bugetare pentru comunităţile locale, în contextul în care săptămâna trecută Asociaţia Municipiilor din România a respins categoric propunerile Ministerului Finanţelor Publice privind preluarea integrală a unor categorii de cheltuieli descentralizate şi a solicitat Guvernului să asume integral de la bugetul de stat cheltuielile privind sistemul de protecţie a copilului şi a persoanelor cu dizabilităţi, conform programului de guvernare. 

Vezi şi: Matthew Mode, medic fals. Ce metodă de înșelătorie folosea

Mașini avariate după ce un șofer a făcut stop-cardiac la volan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel