PSD-ALDE, candidat. Radu Tudor, ipoteză surprinzătoare

Radu Tudor a emis o ipoteză surprinzătoare cu privire la candidatul pe care l-ar putea lansa PSD-ALDE în lupta cu pentru alegerile prezidențiale.  

În cotextul în care Partidul Social Democrat încă nu a anunțat niciun nume care ar putea intra în lupta pentru Cotroceni, Radu Tudor a lansat o întrebare invitaților din platou la emisiunea Punctul de Întâlnire. 

"Dacă va fi Ion Țiriac candidarul PSD-ALDE? E un tip convingtor, e un om bogat care a făcut banii pe forța lui", a declarat Radu Tudor.

Jurnalistul a fost contrazis de Daniel Zamfir care susține că milionarul nu ar intra într-o asemenea competiție. Mai mult, liderul ALDE consideră că singura variantă posibilă, în acest moment, este candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu. 

"Este un om care a acumulat o vastă experiență politică, a parcurs toate etapele, a fost președinte de partid, a fost și dat afară din partid, a luat-o de la zero, a fondat un nou partid liberal. Înainte de toate, eu cred că România are nevoie de un președinte cu un astfel de profil",  a declarat Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel