PSD, acuzat de practici nelegale în campania electorală. PNL a sesizat BEC

vot
vot

Partidul Naţional Liberal a depus o sesizare la Biroul Electoral Central prin care acuză PSD de practici nelegale în campania electorală pentru prezidenţiale. 

Liberalii susțin că PSD distribuie broșuri cu informații false despre PNL și despre Klaus Iohannis.

„Politrucii din PSD sunt dispuși să facă orice pentru a obține voturi pentru candidatul lor, Viorica Dăncilă, inclusiv să încalce legea! Singura strategie electorală a PSD este manipularea! Manipulare prin minciuni și dezinformări, manipulare constantă prin Fake News-uri!

Acest mod josnic, imoral și ilegal de a face campanie ne demonstrează încă o dată că pentru acești oameni legea reprezintă doar un obstacol pe care pot să-l ocolească oricând doresc! PNL condamnă ferm astfel de practici, mai ales atunci când sunt folosite, așa cum face PSD, împotriva românilor! Prin urmare, PNL a sesizat Biroul Electoral Central cu privire la practicile nelegale adoptate de PSD în această campanie! PNL a solicitat BEC să oblige de urgență PSD la îndepărtarea materialelor de propagandă electorale contrare atât ordinii de drept, cât și moralității și bunului simț!", transmite PNL, într-un comunicat de presă, conform Mediafax. .

Liberalii solicită Partidului Social Democrat să nu mai distribuie broșuri care conțin informații false și defăimătoare la adresa lui Klaus Iohannis și a Partidului Național Liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel