PSD, mişcare după decizia Olguţei Vasilescu. Rovana Plumb: Vom avea un Comitet Executiv

PSD
PSD

Rovana Plumb a anunţat care va fi mişcarea pe care o va face PSD după ce Olguţa Vasilescu a anunţat că renunţă la nominalizarea pentru conducerea Ministerului Transporturilor. 

Rovana Plumb a anunţat că în viitorul apropiat se va lua o decizie în forul de conducere al PSD după ce Olguţa Vasilescu a anunţat că renunţă la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Dezvoltării.

Invitată la emisiunea Andreei Creţulescu, la România TV, Rovana Plumb a anunţat că, cel mai probabil, săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă a CEx PSD în cadrul căreia se va discuta şi despre mişcarea pe care o va face partidul după această situaţie. "Probabil că săptămâna viitoare vom avea un Comitet Executiv, pentru că știți că toate hotărârile se decid la propunerea premierului Viorica Dăncilă, pentru că avem nevoie de continuitate și de a face față la toate solicitările care vin de la Bruxelles, în cadrul Președinției Consiliului UE pe care o exercităm", a declarat Rovana Plumb. 

Anunţul făcut de Olguţa Vasilescu

"Am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE. Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcție guvernamentală, dar sunt convinsă că, așa cum am reușit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aș fi reușit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională și națională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat", a anunţat Olguţa Vasilescu.

Vezi şi: Atac cibernetic. O bancă și-a suspendat activitatea

Vaccinul antigripal s-a epuizat! Vezi unde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel