PSD, despre autostrăzi: PNL trimite România înapoi cu 10 ani. Eterne studii în loc de demararea lucrărilor

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

PSD transmite un mesaj despre decizia Guvernului PNL cu privire la autostrăzi.

"Printr-o decizie pur politică, PNL trimite România înapoi cu 10 ani, propunând românilor ETERNELE STUDII DE FEZABILITATE, în locul demarării DE ÎNDATĂ a lucrărilor concrete.

Din pix, prin decizia de anulare a contractelor de parteneriat public privat pentru cele două autostrăzi, Comarnic-Brașov și Târgu Neamț - Iași - Ungheni, Guvernul Orban distruge în mod premeditat speranța românilor de a uni, cât mai rapid, Moldova cu Transilvania printr-o autostradă.

Ieri Guvernul PNL a anulat o procedură în derulare, fără nicio argumentație tehnico-economică și fără a evalua măcar cele 4 oferte deja existente pentru demararea lucrărilor la Târgu Neamț - Iași - Ungheni", transmite PSD printr-un mesaj pe Facebook.

Solicitare către Guvernul Orban

"PSD solicită Guvernului Orban să facă publice de îndată rezultatele 'Analizei Multicriteriale' elaborată de BEI-PASSA în 2018 și prezentată oficial în subcomitetul de monitorizare POIM în 06.12.2018.

În acest document se găsesc răspunsurile la toate așa-zisele necunoscute invocate de ministrul Bode privind valoarea estimată, incidența problemelor de mediu, valorile de trafic etc. Și reprezintă dovada clară că PNL va dubla numărul km de autostradă așa cum a dublat și alocațiile.... 'DUPĂ anticipate' și 'mai vedem'!", se arată în mesajul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel