PSD, anunţ despre buget: Nu ne vom opri aici

Membri PSD
Membri PSD

Bugetul acestui an aduce investiții mai mari decât oricând și continuă să îmbunătățească viața oamenilor, susţine Partidul Social Democrat într-un mesaj transmis miercuri. 

Românii din Regiunea de nord-estul țării – una dintre cele mai sărace – vor primi între 5.000 și 10.000 de euro pentru amenajări necesare pentru un standard normal de civilizație. Concret, este vorba despre eliminarea wc-urilor medievale din fundul curții și înlocuirea lor cu toalete în interiorul locuinței, despre izolarea caselor și montarea de ferestre termopan. Este un proiect pilot, finanțat în premieră în bugetul acestui an, care urmează să fie extins la nivelul întregii țări. Poate părea minor, dar este esențial pentru sănătatea și siguranța sanitară a comunităților și, nu în ultimul rând, este și o chestiune de respectare a drepturilor fundamentale ale omului, se arată în comunicatul transmis de către Partidul Social Democrat.

Această inițiativă, care se adaugă multor altora, de la apărarea națională până la chestiuni care țin de viața cotidiană, ilustrează modul în care guvernarea PSD înțelege ce este important pentru oameni și vine în sprijinul lor. Așadar, după majorarea consistentă a salariului minim și a pensiilor, după ce am asigurat medicilor și profesorilor venituri mai mari și condiții mai bune, vom încerca acum să rezolvăm o problemă dintotdeauna a satului românesc. Și nu ne vom opri aici. România merită mai mult! Iar guvernarea noastră va aduce românilor toate lucrurile bune pe care le merită!

 

Vezi şi: Bugetul pe 2019, DECIZIE în Parlament

Lege nouă. Schimbări importante pentru administratorii de bloc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel