PROVIDENT: Împrumuturi cu costuri reduse pentru clienți

PROVIDENT. Veste importantă pentru aproximativ 70% dintre clienții PROVIDENT, aflați la cel puțin al doilea împrumut. Compania de credite de consum PROVIDENT Financial România a anunțat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că a introdus în portofoliu împrumuturi cu costuri reduse pentru clienții existenți, precum și mai multă flexibilitate în ce privește sumele și perioadele disponibile.

PROVIDENT. PROVIDENT, aflat în interacțiune permanentă cu clienții săi, oferă clienților bun platnici ai companiei care doresc un nou împrumut și care au apelat de cel puțin două ori la produsele sale în trecut, reduceri graduale de până la 30% din costul total al creditului, în funcție de istoricul și de comportamentul lor de plată. 

PROVIDENT. O altă facilitate pentru clienții PROVIDENT este posibilitatea de a împrumuta sume mai mari, pe perioade mai lungi, de până la 78 de săptămâni, păstrând nemodificată valoarea taxelor săptămânale.

PROVIDENT. Potrivit reprezentanților oficiali ai PROVIDENT, reducerea se aplică la comisionul de administrare și la dobânda fixă totală a creditului.

PROVIDENT. Noua ofertă a PROVIDENT este implementată acum la nivel național, după ce a fost testată cu succes, în acest an, în cadrul unui program pilot în patru mari orașe, respectiv Deva, Petroșani, Târgu Mureș și Mediaș.

Viktor Boczán anunță produse și servicii noi la PROVIDENT

PROVIDENT."Știm din interacțiunea cu clienții noștri că își doresc să primească reduceri de costuri atunci când își plătesc ratele  la timp și să ia împrumuturi mai mari, cu aceleași venituri disponibile. Vom continua să ținem cont de așteptările clienților noștri și să investim în dezvoltarea portofoliului cu produse conexe sau noi, cum ar fi asigurări, împrumuturi prin card bancar sau credite destinate micilor antreprenori, pe care grupul din care facem parte le testează sau le-a impelementat deja cu succes pe alte piețe din Europa", a declarat directorul general al PROVIDENT Financial România, Viktor Boczán.

Viktor Boczán este noul director general al Provident Financial România

În cadrul conferinței, Vlad Șandru, directorul de comunicare al PROVIDENT Financial România, a explicat: "Oferim împrumuturi de valoare mică, între 500 și 5.000 de lei, pe termene scurte, de la 40 la 78 de săptămâni, iar clienții au posibilitatea să aleagă cum primesc si cum restituie împrumul, fie varianta clasică prin transfer bancar sau pot alege serviciul opțional de gestionare la domiciliu, care presupune înmânarea banilor în mai puțin de 48 de ore chiar la ei acasă și vizitarea ulterioară, tot la domiciliul, prin intermediul agenților noștri pentru încasarea ratelor săptămânale. Toate costurile noastre sunt transparente, iar suma totală de plată nu poate crește pe durata contractului. Clienții bun platnici, care au un istoric de cel puțin 2 împrumuturi cu noi, vor primi împrumuturi cu costuri reduse, de 10, 20 și 30% în funcție de istoricul lor de plată și de comportamentul lor de plată. Știm că, de cele mai multe ori, clienții noștri își doresc să împrumute sume mai mari cu aceeași rată săptămânală, iar clienții buni platnici își doresc să poată primi reduceri ca recompense pentru acest comportament de plată. Această măsură răspunde acestor cerințe ale clienților", a mai spus Vlad Șandru.

Profilul clientului PROVIDENT

Reprezentantul Provident Financial România, unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Romania, a realizat un portret robot al clientului care apelează la împrumuturi de la PROVIDENT. "Cea mai mare parte dintre clienții PROVIDENT au vârste cuprinse între 35 și 65 de ani, 55% fiind femei. Au un venit stabil, ușor sub medie, cea mai mare parte având un venit disponibil, după plata diverselor cheltuieli, de aproximativ 800 de lei pe membru de familie. Apelează la PROVIDENT pentru sume mici de bani, pentru nevoi specifice și nu doresc să împrumute mai mult decât au nevoie în momentul respectiv, ci folosesc de regulă banii pentru echilibrarea bugetului familial, pentru a face mici îmbunătățiri în locuință sau pentru cheltuieli legate de educația copilului sau cheltuieli medicale. Pe parcursul unui an, cererea de împrumuturi este mai mare în trei momente mai mportante, în perioada sărbătorilor religioase mari - Paște, Crăciun - și odată cu începerea anului școlar. Aproximativ 70% dintre clienții noștri sunt cel puțin la al doilea împrumut", a precizat Vlad Șandru.

Cine este PROVIDENT Financial România

Instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României, Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,6 milioane de clienţi în șapte ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune și una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

Din 2006, de când este prezentă pe piața locală, compania a investit în România peste 230 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 30 de milioane de euro. De asemenea, compania dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educaţie financiară, protecţia mediului, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum peste 700.000 de euro. Provident are peste 850 de angajați în România și colaborează cu peste 4.200 de agenți independenți în 80 de orașe din întreaga țară (www.provident.ro).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel